top of page
  • Sabbatvierende ZDA gemeente

Bijzondere Sabbatbijeenkomst in Ede

Ede, 5 juli 2024 - De Sabbatvierende ZDA gemeente Ede organiseert op zaterdag 13 juli een bijzondere sabbatbijeenkomst. Gastspreker John Davis uit de Verenigde Staten zal tijdens deze bijzondere bijeenkomst spreken over het thema "Bereid U Voor".


John Davis, een gerespecteerde spreker binnen de adventistische gemeenschap, zal in Nederland zijn inzichten delen. De lezingen, onder de titel "Bereid U Voor - Zes Essentiële Voorbereidingen", behandelen de belang van voorbereiding vanuit een Bijbels perspectief.


Bijzondere sabbatbijeenkomst met John Davis

Davis is bekend vanwege Orion Publishing, waar hij zich richt op christelijke boeken die het leven van lezers diepgaand kunnen veranderen. Zijn werk benadrukt de voorbereiding op de tweede komst van Christus en de vorming van karakter volgens Bijbelse principes.


Programma bijzondere sabbatbijeenkomst

U bent van harte welkom om sabbat 13 juli naar onze gemeente te komen. Het programma is als volgt:

10.00 uur - Sabbatschool

11.00 uur - 1e Overdenking

13.00 uur - Plantaardige potluck

15.00 uur - 2e Overdenking


De diensten vinden plaats in het ontmoetingscentrum naast de Lutherse kerk aan de Maanderweg 27 in Ede. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere sabbatdienst.


De Sabbatvierende ZDA gemeente Ede hoopt op een gezegende dag voor alle aanwezigen. Kom en laat u inspireren. Iedereen is welkom!

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page