top of page
  • Sabbatvierende ZDA gemeente

Gezondheidscoördinatoren Weekend 2023

Huis ter Heide, 4 september 2023 - Het afgelopen weekend werd het Gezondheidscoördinatoren Weekend gehouden op het prachtige landgoed Oud Zandbergen. Dit inspirerende evenement bracht gezondheidscoördinatoren en geïnteresseerden samen om ervaringen te delen en zich te laten inspireren op het gebied van medisch zendingswerk en vriendschapsevangelisatie.


Het Gezondheidscoördinatoren Weekend, dat plaatsvond van 1 tot 3 september, bood deelnemers de gelegenheid om met en van elkaar te leren over gezondheid en evangelisatie. Dit evenement was niet alleen bedoeld voor gezondheidscoördinatoren, maar ook voor mensen die interesse hebben in deze belangrijke aspecten van het geloof en zorgen voor je naasten.


Huis ter Heide, Oud Zandbergen, Gezondheids Coordinatoren Weekend

Tijdens het weekend deelden meerdere sprekers, die actief zijn in het Nederlandse medisch zendingswerk, hun getuigenis. Ook de Sabbatvierende Zevende-dags Adventistengemeente (ZDA) uit Ede, met hun ministry Woord & Welzijn, was hierbij aanwezig. Marjorie getuigde over hoe deze ministry ontstond en wat haar missie is. Woord & Welzijn en de Sabbatvierende ZDA gemeente Ede zijn onafhankelijke organisaties.


Amy en Andrey Pershin, afkomstig uit het Uchee Pines Institute Lifestyle Center in de Verenigde Staten, waren ook aanwezig en deelden hun uitgebreide kennis over medisch zendingswerk en vriendschapsevangelisatie. Hun inspirerende verhalen en ervaringen waren inspirerend en moedigden de meer dan veertig deelnemers aan om actief betrokken te zijn bij de gezondheidsboodschap en het delen van het evangelie.


"Of weet u niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, Die in u is en Die u van God hebt ontvangen, en dat u niet van uzelf bent? U bent immers duur gekocht. Verheerlijk daarom God in uw lichaam en in uw geest, die van God zijn" 1 Korinthe 6:19-20.

Het Gezondheidscoördinatoren Weekend zette een belangrijke stap in het inspireren van mensen om actief betrokken te zijn bij medisch zendingswerk en vriendschapsevangelisatie, met als doel gezondheid te bevorderen en het geloof te verspreiden. Deelnemers keerden geïnspireerd en gemotiveerd huiswaarts om deze missie voort te zetten in hun eigen gemeenschappen.

Comments


bottom of page