top of page
  • Sabbatvierende ZDA gemeente

Sabbatvierende ZDA gemeente Ede richt Stichting SBSA op

Bijgewerkt op: 20 sep. 2023

Ede, 5 september 2023 - De Sabbatvierende ZDA gemeente in Ede heeft een mooie stap gezet in haar toewijding aan het geloof en de verspreiding van de Adventboodschap. De gemeente heeft onlangs de "Stichting ter Bevordering van Sabbatviering en de Adventboodschap (SBSA)" opgericht. Dit is officieel vastgelegd bij de notaris.


Deze stichting, die een belangrijke mijlpaal markeert voor de gemeente, heeft als doel de bevordering van de Sabbatviering, het onderwijzen van de Adventboodschap en het dienen als een steunpunt voor toekomstige initiatieven. Het is een stap die de gemeente in geloof heeft genomen om ervoor te zorgen dat ze een stevige basis heeft voor de toekomst, maar met een diepe erkenning dat hun uiteindelijke fundament de Heer en Heiland Jezus Christus is.


Sabbatvierende ZDA gemeente te Ede (Stichting SBSA)

In een wereld vol beweging biedt de Sabbat een oase van rust en toewijding. Voor christenen symboliseert de Sabbat onze verlossing door Jezus, een tijd van reflectie en gemeenschap met onze Schepper. Ellen G. White benadrukte Jezus als Heer van de Sabbat, die liefde en rust brengt, weg van rigide regels. Jezus benadrukt dat Hij de Sabbatdag heeft gemaakt ten dienste van de mensheid. Jezus is de Heer is van de Sabbat. Deze dag is een bron van zegen en verfrissing voor ons allen en wij willen dit onder andere tot uiting brengen in onze sabbatschool en erediensten in onze kerk in Ede.


Daarnaast willen we de drie engelenboodschap en de spoedige komst van onze Heiland verkondigen in de omgeving van Ede en daarbuiten. Christus' wederkomst is de hoop van de kerk, zal de rechtvaardigen verheerlijken en de wereld beïnvloeden. We moeten altijd voorbereid zijn, want het exacte tijdstip is onbekend.


Stichting SBSA en de toekomst

De oprichting van SBSA markeert een belangrijke stap voor de Sabbatvierende ZDA gemeente in Ede. Deze stichting zal fungeren als een instrument voor het verder verspreiden van de Adventboodschap en het bevorderen van de diepgaande betekenis van de Sabbat.


De gemeente nodigt eenieder van harte uit om deel te nemen aan hun diensten en activiteiten. De Sabbat biedt een unieke gelegenheid om tot rust te komen, te leren en gemeenschap te ervaren. Als een onafhankelijke gemeenschap onderwerpt de gemeente zich volledig aan de heerschappij van Jezus Christus, de Heer van de Sabbat.


Jezus, Heer van de Sabbat, onthulde diepe rust en verlossing. Ellen White en de Bijbel bevestigen dit. De gemeente in Ede deelt vol passie de Sabbat en de Adventboodschap, verwachtend Jezus' wederkomst.


Dankwoord

De Sabbatvierende ZDA gemeente in Ede en Stichting ter Bevordering van Sabbatviering en de Adventboodschap willen de notarissen mr. A.J. Snoei en mr. W.D. Bahlman van notariskantoor VPVA notarissen B.V. bedanken voor hun professionele en deskundige aanpak.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page