top of page
  • Sabbatvierende ZDA gemeente

Lezing NEW START Gezondheidsweek

Voeding tijdens de Gezondheisweek

Drenthe – Woord & Welzijn heeft een informatieve lezing verzorgd tijdens de NEW START Gezondheidsweek in Drenthe. Dit programma, dat plaatsvond van 26 mei tot 2 juni, richt zich op het aanpakken van ziekten op een natuurlijke manier en bood deelnemers waardevolle inzichten en praktische tools om hun gezondheid te verbeteren.


Lezing over Zonlicht en Lichttherapie

De lezing van Woord & Welzijn belichtte de voordelen van zonlicht en lichttherapie. Zonlicht

speelt onder meer een cruciale rol in de productie van vitamine D. Daarnaast werd er gesproken over hoe lichttherapie kan helpen bij het behandelen van bijvoorbeeld (winter-)depressie en slaapstoornissen. Deelnemers leerden hoe ze op een veilige en effectieve manier gebruik kunnen maken van zonlicht en lichttherapie om hun algehele welzijn te verbeteren.


Hydromed Massages

Na de lezing gaf de masseusse van Woord & Welzijn ook hydromed massages, een unieke massagevorm uitgevoerd op een warmwaterkussen. Deze massages combineren de voordelen van warmte en waterdruk om spierklachten te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en ontspanning te bevorderen. De deelneemster waardeerde de ontspanning en het gevoel van welzijn dat deze massage bracht.


NEW START Gezondheidsweek

Beweging in de Gezondsh

De NEW START Gezondheidsweek, georganiseerd door stichting Completer is Beter, staat in het teken van het bevorderen van gezondheid door natuurlijke middelen en gezonde leefstijlkeuzes. Onder begeleiding van een arts en leefstijlcoaches worden deelnemers geholpen om hun gezondheid te verbeteren door middel van voeding, beweging, water, zonlicht, matigheid, lucht, rust en vertrouwen in God. Het programma biedt een holistische benadering van gezondheid, die zowel fysieke als geestelijke aspecten omvat.


De sabbatvierende ZDA gemeente in Ede ondersteunt Woord & Welzijn. De gemeente vindt het belangrijk dat een gezonde levenstijl in overeenstemming is met Bijbelse principes en moedigt haar leden en anderen aan om deel te nemen aan programma's die een gezonde levensstijl bevorderen.


Voor meer informatie over de NEW START Gezondheidsweek en hoe u kunt deelnemen aan toekomstige weken, kunt u terecht op www.newstartkuur.nl. Hier vindt u gedetailleerde informatie over programma's die worden aangeboden.


Met deze lezing en massages draagt Woord & Welzijn bij aan het verspreiden van kennis en technieken die mensen kunnen helpen om op een natuurlijke en holistische manier hun gezondheid te verbeteren. Bezoek de website van Woordenwelzijn.nl voor meer informatie over hun missie en toekomstige evenementen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page